Bucataria ta prinde viata folosind stickere adezive

Bucataria este locul unde se intruneste familia la masa, unde mamicile isi petrec ceamai mare parte din timp, unde te duci in fiecare dimineata sa iti pregatesti cafeaua si sa te relaxezi. Este bine ca acest loc sa fie plin de viata si prin aspectul sau. Folosind stickere adezive bucataria poate prinde viata:

Stickere adezive pentru bucatarie
Stickere pentru bucatarie
Sursa: www.pexels.com

Stickere adezive cu fructe si legume

Acestea, pe langa faptul ca te ajuta sa decorezi frumos bucataria, te ajuta sa cresti copii care sa faca alegeri sanatoase. Poate ca un sticker amuzant cu fructele sau legumele preferate in familia voastra il va determina sa incerce si el. Sau pur si simplu vei decora bucataria cat mai colorat posibil, obtinand culorile fix de la fructe: portocaliu de la portocala si morcov, rosu de la pepene sau cirese, mov de la struguri.

Stickere adezive cu cafea, ceai

Pentru iubitorii de ceai si cafea, aflati ca acum va puteti decora bucataria folosind stickere cu cesti de cafea, cani de ceai sau chiar boabe de cafea. Puteti sa decorati bucataria in spiritul placerilor si gusturilor voastre. Cu siguranta, un sticker cu o ceasca de cafea aplicat langa locul in care serviti cafeaua dimineata, va crea o atmosfera relaxanta.

Stickere adezive bucatarie
Stickere bucatarie
Sursa: www.pixabay.com

Stickere abstracte si mozaic

Cele mai des intalnite moduri de a decora o bucatarie este cea folosind stickere abstracte sau de tip mozaic. Cu ajutorul acestora, decoram frumos placile de faianta si gresie si schimbam total aspectul bucatariei. Pe langa faptul ca le gasim in diverse nuante si modele (gama foarte larga si variata), le gasim si in diverse marimi astfel incat orice tip de marime de gresie sau faianta avem, cu siguranta gasim un sticker potrivit. Si daca nu gasim, le putem realiza pe comanda.

Stickere adezive bucatarie
Stickere bucatarie
Sursa: www.pexels.com

Detalii referitoare la stickere de bucatarie

Sunt cateva aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa decoram bucataria cu stickere, si anume:

  • acestea sunt reziste la aburi si temperaturi inalte asa ca le puteti folosi si in preajma plitei, fara sa va ganditi ca trebuie sa le schimbati mai des
  • se folosesc foarte usor, folosind o racleta si doua maini dibace
  • se pot folosi atat pe faianta si gresie, cat si pe mobilierul de bucatarie
  • sunt stickere decorative ce va vor ajuta sa schimbati designul bucatariei voastre
  • puteti acoperi foarte usor zonele zgariate sau matuite ale mobilei
  • aceste stickere nu se pot folosi pe gresia sau faianta care este ridata (poate sa fie lucioasa sau mata insa fara riduri)

Ce parere aveti despre decorarea bucatarieie cu ajutorul stikerelor? Ati folosit pana acum stickere decorative?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *