Cum sa dai o nota personala masinii tale? Foloseste un sticker.

Fie ca este prima ta masina, sau ai inlocuit-o pe cea veche, cu siguranta vrei sa o transformi sau sa o personalizezi. Sa simti ca este masina ce iti reflecta personalitatea. Acum poti face cateva modificari, atat in exterior cat si in interior, cu costuri mici dar totusi de mare efect. Stickerele pentru masina pot schimba mult aspectul unei masini si au diverse scopuri:

Un sticker pentru infrumusetarea masinii – de interior

Stickerele pentru interiorul masinii pot fi aplicate chiar de dumneavostra, fara ajutor din partea unui profesionist. Fie ca va doriti sa acoperiti o parte uzata a masinii, sau sa personalizati masina noua, stickerele sunt de mare efect si le gasiti in diverse modele: embleme si kituri embleme, desene si texte funny, flori si fluturi sau chiar stickere auto cu litere chinezesti. Nu uitati ca ele pot fi realizate in diverse marimi sau la cerere se pot face stickere pe comanda.

Un sticker pentru infrumusetarea masinii – de exterior

Partea de exterior a masinii este foarte importanta si va poate reflecta personalitatea daca este decorata dupa gusturile dumneavoastra. Chiar si un simplu fulger pe laterala masinii sau un foc rosu pe capota din fata, pot face diferenta. Nu uitati ca ele pot fi aplicate si pe geamurile masinii, cu conditia ca vizibilitatea sa nu fie afectata de acestea, astfel riscati o amenda.

De altfel, gasiti stickere pentru exteriorul masinii intr-o varietate foarte mare si se pot monta chiar de dumneavoastra sau puteti apela la un specialist daca stickerul este de dimensiuni mari si foarte mari (sticker ce se intinde pe toata laterala masinii). Atettie, cele de exterior trebuie montate cu mare grija si trebuie sa aveti in vedere ca pot fi afectate de ploi si umezeala (se pot desprinde la colturi).

Un sticker de exterior
Stickere masina – de exterior
Sursa: unsplash.com

Stickere semnalizatoare

Acestea se folosesc foarte des pentru a transmite un mesaj catre ceilalti soferi din trafic. Fie ca vrei sa arati ca esti incepator si aplici un sticker ce indica acst lucru, sau vrei sa transmiti ca in masina se afla un bebelus (“Baby on board”), stickerele te pot ajuta in aceasta situatie. Se aplica de obicei pe luneta, pe interior pentru o rezistenta mai mare.

Un sticker de semnalizare
Stickere semnalizatoare
Sursa: shutterstock.com

Montarea stickerelor de masina

Este foarte simplu si nu avem neaparat nevoie de ajutor din partea unui profesonist. Putem sa ne redecoram masina dupa bunul plac, singuri. Ne alegem stickerul, ne gandim unde sa il pozitionam si apoi parcurgem cateva etape simple:

  • curatam foarte bine zona unde dorim sa aplicam stickerul astfel incat sa nu existe praf, umezeala sau grasime/ulei;
  • indepartam folia autoadeziva de pe sticker;
  • lipim cat mai bine stickerul ajutandu-ne de o racleta sau un card (astfel eliminam bulele de aer).

Atentie, stickerele se pot folosi doar pe zonele netede ale masinii, asa ca daca in masina aveti zone cu striatii (de exemplu: bordul masinii), stickerele nu va vor ajuta sa faceti o redecorare in acel loc.

Stickerul poate fi indepartat fara ca acesta sa deterioreze suprafata pe care a fost aplicat.

Cum aplicam un sticker
Stickere pentru infrumusetarea masinii
Sursa: unsplash.com

Sper ca v-au placut sugestiile noastre si le gasiti utile in personalizarea masinii dumneavostra. Lasati-va inspirati de ele si creati un loc placut, care sa va ofere o stare de bine atunci cand conduceti. Voi ati apela la stickere pentru personalizarea masinii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *