Stickerele pentru distantarea sociala – o necesitate prezenta

Traim vremuri in care totul se transforma in jurul nostru cu o rapiditate fantastica. Sub asaltul COVID-19, lumea de astazi nu mai seamana cu cea de ieri, iar cea de maine va fi complet diferita. Incercam pe cat posibil sa respectam legislatia in vigoare, insa de multe ori, uitam unele lucruri care ar putea face diferenta in aceasta perioada: distantarea sociala.

Obisnuiti sa fim unii alaturi de ceilalti, sa sarim in ajutorul cuiva in caz de pericol sau pur si simplu sa socializam, uitam ca acest lucru ne poate afecta. In ajutorul dumneavoastra vin stickerele pentru distantarea sociala:

Stickere distantare sociala – supermarket

Ce sunt stickerele pentru distantarea sociala?

Stickerul de distantare sociala este un sticker autoadeziv, realizat prin imprimarea UV pe autocolant.

Acest lucru ii confera rezistenta mare la imtemperii fiind rezistent la contactul cu incaltamintea, cu materialele și produsele de curațenie.

Se pot gasi in diverse variante de marimi si contin diverse mesaje pentru distantarea sociala.

Unde se folosesc si la ce ajuta?

In principal, aceste stickere de distantare sociale se folosesc in spatiile comerciale, ca indicator de pastrare a distantei de siguranta sau in institutiile publice, mijloace de transport in comun ori birouri/companii care au program cu publicul. Se lipesc in locurile vizibile, acolo unde exista riscul de a nu se pastra distantarea sociala, avand rolul de a atentiona pastrarea distantei minime de siguranta.

Sticker distantare sociala – lift

Cum putem monta un sticker pentru distantarea sociala?

Montajul se realizeaza foarte usor si nu necesita personal calificat.

  • se curata suprafata (locul) unde urmeaza a se monta autocolantul (fara praf, umezeala sau grasimi);
  • se dezlipeste hartia suport pe o distanta de 3-5 cm;
  • se pozitioneaza colantul expus, cat mai drept pe suprafata de lipit, astfel asigurand lipirea pe pozitia corecta fara sa se miste;
  • se desface usor toata hartia suport de pe colant, dupa care se lipeste integral autocolantul.

Pentru racletare (lipire) puteti folosii o racleta sau un card.

Pe ce suprafete putem folosi un sticker de distantare sociala?

Stickerul se poate folosi pe diverse suprafete: perete vopsit cu lavabila, mobilier, geam, faianta, metal, parchet sau orice suprafața de podea fara striatii.

Atentie insa, ele nu se lipesc pe vopsea lavabila pe baza de silicon, teflon sau care contine particule de argint, pe pereti dati cu var, gips-carton, pereti zgrunturosi, beton sau pe suprafete nezugravite.

Asadar, trebuie sa respectam regula principala de distantare sociala si totul va fi bine. Daca ne intoarcem la obiceiurile pe care le-am avut pana sa ne confruntam cu aceasta pandemie, raspandirea va reincepe cu aceeasi intensitate. Este dificil sa acceptam atat de multe restrictii, insa trebuie sa admitem ca ceea ce facem este un lucru benefic pentru toti. Stickerele au rolul de a reaminti aceste lucru, in contextul unei populatii care traieste socializand.

Gasiti stickere de distantare sociala pe siteul nostru, de unde le puteti comanda.Va stam la dispozitie pentru intrebari si sfaturi in sectiunea comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *