Decoratiuni de sezon pentru vitrine

Trecem pe langa magazine, cand mergem relaxati pe strada si acestea ne atrag atentia cu ce mesaje transmit cu ajutorul vitrinelor frumos decorate. Indiferent de perioada anului, se gasesc diverse stickere ce pot infrumuseta cat mai bine vitrina magazinelor, atat in exteriorul magazinului cat si in interior.

Decor vitrina cafenea
Decor vitrina cafenea
Sursa: www.pexels.com

Decoratiuni de sezon tomnatice

Toamna vine cu schimbarea peisajului si cromaticii. De la verdele crud si soarele puternic al verii la covor de culori: galben, portocaliu, maro si nunate de visiniu. Este bine sa schimbam si decorul in magazin si in vitrine. Cateva stickere cu frunze in nuantele toamnei, stickere ce semnalizeaza inceperea anului scolar (caiete, pixuri) sau chiar stickere pentru sarbatoarea de Halloween.

Decoratiuni de iarna

Decoratiunile de iarna sunt speciale si diverse. Fie putem apela la fulgi frumosi ce decoreaza vitrina special, sau oameni de zapada sau chiar un sticker ce semnalizeaza zapada si se poate amplasa in partea de jos a vitrinei.

Alte stickere de iarna pot semnaliza sarbatorile de iarna, in special Craciunul. Aici gasim varietate si putem decora cat de mai frumos posibil. Stickere cu ghirlande, globuri, brazi impodobiti, stelute, Mos Craciun… O adeverata placere sa decorezi vitrina magazinului cu astfel de stickere speciale.

Suntem siguri ca toti clientii vor aprecia foarte mult aceste decoratiuni.

Decoratiuni de sezon de iarna magazin
Decor de iarna magazin
Sursa: www.pexels.com

Decoratiuni de sezon de primavara-vara

Puteti decora foarte frumos vitrina din exterior, la care potentialii clienti au acces vizual cu stickere de primavara-vara. Aici avem si Sarbatorile Pascale si putem decora cu oua de Paste, iepurasi, cosulete pline de oua, sa intram cat mai bine in spiritul sarbatorilor. Si venirea verii poate fi semnalizata cu stickere cu soare, plaja,ochelari de soare si tot asa. Ne putem lasa imaginatia sa zburge si sa fim cat mai vreativi. Cu siguranta vor atrage vizual iar numarul clientilor se va mari.

Decoratiuni ce marcheaza reduceri

Reducerile sunt foarte importante pentru clienti si acestia prefera sa cumpere produsele cu x reducere, decat cu pret intreg.. Asa ca acest lucru trebuie folosit in avantajul nostru. Putem sa afisam pe geamurile exterioare, la care au acces trecatorii sau sa afisam la intrarea in magazin faptul ca avem reduceri la anumite produse. Putem apela la stickere ce indica preturi reduse, procent de reducere etc.

Decor reduceri in magazin
Decor reduceri in magazin
Sursa: www.pexels.com

De ce sa folosesti decoratiuni de sezon in vitrine?

Este foarte important sa avem cat mai frumos decorata vitrina magazinului pentru ca potentialii clienti sunt atarsi de vizual si de prima impresie pe care le-o face magazinul. Decoratiunile trebuie schimbate periodic pentru ca de obicei trec cam aceleasi persoane (in proportie de 60-70%) prin fata magazinului si acestia tind sa se plictiseasca repede de acelasi decor.

Pentru a face acest lucru fara sa afectam foarte mult bugetul, apelam cu incredere la stickere. Acestea se gasesc in diferite modele insa le putem realiza si la comanda.

Ce parere aveti despre decorarea vitrinelor cu ajutorul stickerelor? Ati incercat pana acum sa realizati un decor din stickere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *