Decorarea camerei copiilor – un succes total cu buget mic

Toti parintii stiu ca de obicei, copii sunt foarte mofturosi si foarte pretentiosi in privinta decorarii camerei lor. De multe ori se plictisesc repede de un personaj de desene animate. Saptamana aceasta il adora pe Spider-Man, saptamana viitoare sunt in top Eroii in Pijama iar urmatoarea saptamana Patrula Catelusilor. Daca ar trebui sa le decoram camera de fiecare data cand isi schimba gusturile, ajungem la faliment sigur sau muncim si tot salariul il dam pe redecorare. Astazi va prezentam o solutie faina pentru decorarea camerei copiilor, cu buget mic si in care ii putem implica si pe copii.

Decorarea camerei copilului cu ajutorul stickerelor
Decorarea camerei copilului cu ajutorul stickerelor

Stickere pentru decorarea mobilei

Daca avem in camera copilului o mobila simpla, alba, sau o mobila de tineret in doua culori, o putem inveseli foarte simplu utilizand cateva stickere. Le putem lipi ici colo, pentru a nu incarca insa pentru a crea un decor frumos. De obicei stickerele se lipesc in zona de colt a unei usi sau a unui sertar, dar pot fi lipite si fix in mijloc. Ii putem implica si pe copii si isi pot alege stickerele si zona unde vor fi lipite. Oricum, peste ceva timp le putem schimba/inlocui cu alte stickere pe care sa le lipim in alta parte. Este foarte bine de stiut ca acestea nu afecteaza mobila si se dezlipesc usor.

Decorarea camerei copiilor: stickere pentru pereti

Peretii trebuie sa fie si ei decorati, in acelasi ton ca mobila insa trebuie sa aveti in vedere sa nu incarcati prea tare camera, sa nu devina chicioasa. Putem foarte simplu sa decoram doar peretii, sa creeam o zona de joaca pentru copii si acolo sa avem mai multe stickere cu personajele lor favorite. Va fi ca si cum acestea ii vor privi pe copii jucandu-se.

Decorarea camerei copilului cu ajutorul stickerelor
Decorarea camerei copilului cu ajutorul stickerelor

Stickere pentru usi

Puteti decora foarte frumos si usile pe exterior, acest lucru semnalizand foarte bine ca aceea este camera copilului. Fie ca alegem un personaj din desene animate, fie ca decoram cu litere ce formeaza numele copilului, va fi ceva diferit fata de restul usilor din casa.

Stickere pentru laptop

Copii din ziua de astazi vor sa isi personalizeze obiectele si sa le decoreze dupa propriile gusturi. Cu ajutorul stickerelor ei pot face asta, fie isi pot decora haios laptopul (integral sau partial) sau isi pot acoperi diverse zgarieturi ale acestuia. Sunt sigura ca multi ati vazut laptop-uri decorate frumos si nu stiati daca asa l-a cumparat sau cum de are acele decoratiuni. Ei bine, cu ajutorul acestor stickere. Le gasiti aici.

Decorarea camerei copilului cu ajutorul stickerelor
Decorarea laptopului cu ajutorul stickerelor

Ce parere aveti despre decorarea camerei copilului cu ajutorul stickerelor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *